Фотографія автора

Паперовий ангел

Папір

Необхідне приладдя

  • папір  звичайний  квадратного  розміру

Процес виготовлення

 

Якщо  у  вас  не  має  квадратного  паперу,  то це  не  біда.  Зробити  його  дуже  просто..  Отож  беремо  звичайний  папір  А4  і  складаємо  його  в  трикутник,  так,  щоб  кутик  збігався  з  іншим  кутиком (це  буде  так,  як  ми  робимо  квадратик  для  сніжинки).  Після  цієї  нескладної  операції у  нас  буде  квадратик  і  ще  довгий  прямокутник. Так  от,  цей  прямокутник  потрібно  відрізати.

Ну  от  і  все.  Далі  вже  приступаємо  до  роботи.

Спершу  наш  квадратик  ми  складаємо  у  трикутник.

Далі  трикутник,  ми  ділимо  пополам  і  у  нас  виходить  ще  один,  але  менший  трикутник.  Це  для  того,  щоб  отримати  середню  лінію.

Тому  ми його  розгортаємо.

Після  того,  як  ми отримали  середню  лінію, ми  складаємо  наші  “вушка” до  середньої  лінії.

Тепер  нам  потрібно  повернути  нашу фігуру  до  нас  другою  стороною. Тут,  ми отримали  квадрат  із  середньою  лінією.

Наступне  завдання  є доволі  непростим,  бо  саме  від  нього  залежить  правильність  наступних  ходів.

Тож,  верхній  кут  нам  потрібно  поділити  на  три  частини.  Це  потрібно зробити  так: правий  кутик  ми  загинаємо  трохи  більше, ніж  на  половину,  а  лівий  вже загинаємо  на те,  що  залишилось.

Ми  отримаємо  такий  конус, як для  морозива.=)

Тепер  лівий  кутик  у  нас зверху. Його  нам  треба  поділити  пополам. Далі  дістаємо  знизу  правий і теж  ділимо  пополам.

Щоб наш  ангелик  мав  крила, то  ззаду  нам  потрібно  дістати  наш  “кутик”,  котрий  тепер  схожий більше на  “гармошку”.

Тепер  з  нашого  крила  потрібно  зробити  трикутник.

 

Після цього  вершини  наших трикутників  ми  складаємо  так,  щоб  місце  згину  було  паралельно  до  середньої  лінії.

І  якщо  ми  тепер  це  розігнемо, то  отримаємо  згини,  які  потрібно зігнути  всередину. Тож,  після  цього  всього  наші  вершини опиняться  всередині.

Тепер  більшу  половину  трапеції,  яка  утворилася,  ми  згинаємо  так,  щоб  вона  виглядала  на  маленьку  крильце, тобто – вниз  і  вправо, для  правого  крильця  та  вниз  і  вліво  для  лівого.

Тож  ми отримали  задню  частину  ангелика.

Перевертаємо  наш  витвір.

Вгорі  від  крилець  ми отримали  згини. Їх  треба  зігнути  так,  як  спочатку, коли  ми  робили  конус  для  морозива.

І  знову повторити  поділи  трикутничків  пополам.

Щоб  зробити  капішон  для  ангела  потрібно  лише  зігнути  трикутник  трошки  всередину  і  вигнути  трошки довкола,  по  формі  голови.

Далі,  включаємо  фантазію  і  робимо  крила  об”ємними.

Загинаємо  “спідничку”.

от  і  все.  Ангелик  готовий!

Відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка *